Koblinger i direktemeldinger

Sikre meldinger sjekker koblinger du mottar i direktemeldinger via WhatsApp, Viber, Telegram og Google Hangouts.

Når du mottar en melding som inneholder lenker til ondsinnede eller falske nettsteder i en direktemelding, vil appen blokkere denne lenken og vise deg et varslingsvindu i nettleseren.

Sikre meldinger blokkerer bare lenker i Google Chrome. For å beskytte deg mot farlige koblinger i direktemeldinger, angi Google Chrome som standard nettleser .

Denne funksjonen kan også fungere med forhåndsinstallerte nettlesere på noen enheter, for eksempel Samsung Internet på en Samsung-enhet. Andre nettlesere støttes ikke.

Slik blokkerer du farlige lenker mottatt i meldingsprogrammer:

1. På Kaspersky-appens nederste fane, trykk på Alle funksjoner .
  2. Trykk på Sikre meldinger.
  3. Tapp Kontroller koblinger i direktemeldinger.
  4. Sett bryteren for Blokker farlige koblinger til PÅ.

Kaspersky-appen vil blokkere lenker til ondsinnede eller forfalskede nettsteder som du mottar i direktemeldinger.

Toppen av siden